Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Over ons

In de advocatuur draait het natuurlijk om juridische kennis. Wolthers Jagersma letselschade advocaten heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Wij voeren dan ook geen algemene rechtspraktijk, maar doen waar we goed in zijn: het begeleiden en ondersteunen van mensen die door een ongeval gewond zijn geraakt. Ons kantoor is aangesloten bij het Register Letselschade. Zo bent u verzekerd van dienstverlening van topkwaliteit. Heeft u te maken gehad met letselschade door een ongeval, dan staan wij voor u klaar om de juridische afwikkeling van zaken te regelen. Daarbij is de mens achter het dossier voor ons het belangrijkste.

Contact opnemen

Persoonlijk en deskundig advies op maatOnze letselschade specialisten helpen u graag.

Wat doet Wolthers Jagersma letselschade advocaten?

Ons team van advocaten is gespecialiseerd in letselschade. Wij behartigen uw belangen in de gesprekken over uw letselschade met professionals van verzekeringsmaatschappijen. Zo komt u niet voor een ongelijke strijd te staan. Een goed resultaat van het schaderegelingstraject is daarbij ons doel, zodat u zich kunt richten op herstel. Wij bieden onder andere de volgende diensten gedurende het traject:

Wij denken altijd in oplossingen voor onze cliënten, waarbij de mens centraal staat.
Elk dossier behandelen wij dan ook persoonlijk en met zorg, zodat u het beste perspectief krijgt op uw leven weer op te pakken – in financiële en maatschappelijke zin.

Wie zijn wij

Wolthers Jagersma letselschade advocaten beschikt over twee vestigingen en een groot team met specialisten op gebied van letselschade, die allemaal het belang van slachtoffers voorop stellen. Een goede afwikkeling waarbij de schade zorgvuldig is begroot en toekomstige risico’s correct zijn ingeschat, leidt tot tevreden cliënten. Dat is voor ons het belangrijkste. De ervaringen van onze cliënten kunt u hier lezen. Zij waarderen onze dienstverlening met een gemiddeld rapportcijfer van 9,2!

Bent u op zoek naar een betrokken, betrouwbare en bekwame advocaat die gespecialiseerd is in letselschade? Neem dan contact op met Wolthers Jagersma letselschade advocaten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

contact opnemen

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions