Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Schade letsel

Het is te hopen dat u er nooit mee te maken krijgt: een ongeluk waarvan u zelf niet de veroorzaker bent, maar er wel (blijvende) schade en letsel aan oploopt. Ongelukken kunnen naast de geleden schade een erg vervelende nasleep met zich meebrengen, waarin u te maken krijgt met allerlei partijen die iets van u willen. Als u slachtoffer bent en u heeft letselschade opgelopen, dan kan het geen kwaad om een letselschadeadvocaat in te schakelen.

Waarom een letselschadeadvocaat?

Een letselschadeadvocaat is een advocaat die een specialisatie heeft op het gebied van letselschade en alles daar omheen. Van begin tot eind helpt een dergelijke advocaat u bij het afwikkelen van het juridische proces. Wanneer u te maken heeft gehad met een ongeluk, heeft u zelf misschien niet de mogelijkheid om het verloop tot een goed einde te brengen. Daarom kunt u een advocaat in de arm nemen die u voorziet van persoonlijk juridisch advies. Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten vindt u een team van ervaren en professionele letselschadeadvocaten, die uw situatie persoonlijk bekijken en ervoor zorgen dat u de juiste vergoeding ontvang voor de opgelopen schade en letsel.

Schadeposten

Bij de juridische afwikkeling van een ongeluk komen verschillende schadeposten kijken. U hoeft er niet voor terug te deinzen om bij schade en letsel een advocaat in te schakelen. De daarvoor te maken kosten zijn namelijk verhaalbaar op de veroorzaker van het ongeluk. Bijkomende schadeposten kunnen bijvoorbeeld medische kosten, reis- en verblijfkosten, inkomensverlies en kosten voor huishoudelijke hulp zijn. Op basis van de schade wordt een berekening gemaakt, die kan voorzien in alle kosten die u moet betalen. Zo ook de redelijke buitengerechtelijke kosten die gemaakt moet worden om een advocaat in te schakelen. Wilt u weten wat Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voor u kan betekenen of heeft u andere vragen? Wij staan u graag te woord, telefonisch of per e-mail.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions