Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Schade letsel advocaat

Bent u slachtoffer van een ongeval en heeft u behoefte aan een schade en letsel advocaat? Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten kunt u terecht voor een professioneel team van ervaren letselschadeadvocaten. Door onze specialisatie op het gebied van letselschade kunnen wij u precies de juiste hulpmiddelen bieden bij het afwikkelen van het juridisch proces. Ook als u geen fysieke schade heeft geleden maar er wel sprake is van immaterieel letsel, bestaat er de kans dat u recht heeft op een smartengeld vergoeding.

Expert inschakelen

Na een ongeluk krijgt u te maken met een financiële, emotionele en administratieve nasleep waarvan het lastig kan zijn om het overzicht te bewaren. Ook is de kans klein dat u precies weet waar u recht op heeft of wat u allemaal moet doen om ervoor te zorgen dat u een schadevergoeding ontvangt. Daarom is het altijd een goed idee om een schade en letsel advocaat in te schakelen. Een dergelijke advocaat heeft ervaring met allerlei situaties waarbij slachtoffer en verzekeringsmaatschappij tegenover elkaar staan. Op die manier staat u er niet alleen voor en is de kans groot dat u een passende vergoeding ontvangt. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten heeft zich gespecialiseerd in alles wat met letselschade te maken heeft. Onze advocaten zijn voorzien van de benodigde diploma’s en papieren, maar worden ook bijgeschoold met cursussen. Zij zijn dus altijd op de hoogte van de nieuwste behandelmethodes en wetgevingen.

Tot uw dienst

Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten staat een persoonlijke aanpak centraal. Dat wil zeggen dat wij uw situatie voorop tellen en een daarbij passend plan bedenken. Uw eigen schade en letsel advocaat komt voor het eerste gesprek bij u thuis langs, zodat we de tijd kunnen nemen voor uw schadeclaim. Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we kunnen u voorzien van advies op maat.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | Website door Webba