Juridische hulp nodig? Neem contact met ons op.

Mijn dossier.

Whiplash schadevergoeding

Stelt u zich eens voor: u staat netjes met de auto te wachten voor een rood stoplicht terwijl u zich aan alle verkeersregels houdt, en opeens botst er van achteren een andere auto tegen u aan. Een grote klap is het gevolg waarbij uw lichaam en hoofd naar voren schieten, maar worden tegengehouden door de riem. Hierbij kan een whiplash ontstaan waar u nog maanden last van kan hebben. In dat geval heeft u recht op een whiplash schadevergoeding. Deze vergoeding kan verhaald worden op de veroorzaker van het ongeluk. Om er zeker van te zijn dat u ook daadwerkelijk wordt uitbetaald, is het verstandig om een letselschadeadvocaat in de arm te nemen.

Schadelijke gevolgen van een whiplash

Een whiplash is in feite het gevolg van een onverwachte beweging waarbij de nek overmatig wordt uitgestrekt. Dit kan een hoop schadelijke gevolgen met zich meebrengen. Klachten van een whiplash kunnen onder andere duizeligheid, vergeetachtigheid, hoofdpijn en concentratiestoornissen zijn. Maar ook ernstigere gevolgen, zoals beschadigingen aan de halswervelkolom, ruggenmerg en hersenen, zijn soms het gevolg van een whiplash. Wanneer u te maken krijgt met een auto-ongeluk waarvan een whiplash het gevolg is en u zelf niet de veroorzaker bent, heeft u recht op een whiplash schadevergoeding.

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Is er bij u sprake van een whiplash en heeft u behoefte aan juridisch advies of bijstand? Dan staat het team van ervaren letselschadeadvocaten van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten graag voor u klaar. Wanneer u recht heeft op een whiplash schadevergoeding, kan het soms lastig zijn om te maken te krijgen met verzekeringsmaatschappijen. Deze maatschappijen maken soms gebruik van gehaaide tactieken om ervoor te zorgen dat ze zo min mogelijk of zelfs niks uit hoeven te keren. Daarom staan wij u graag bij gedurende het hele proces, zodat de juridische afwikkeling netjes afgehandeld kan worden.

klant aan het woord

 • Wat valt er allemaal onder letselschade en hoe krijg je waar je recht op hebt.

  Joyce (19), student

 • Blij dat ik tijdig advies heb ingewonnen.
  Zo hoefde ik niet alleen met de verzekeraar om tafel.

  Monique (55), verpleegkundige

 • De verzekeraar wilde mijn schade afkopen met 15.000 Euro.
  En ik maar denken dat dat redelijk was...

  Arjan (28), ondernemer

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief

sitemap | contact | privacy | cookie instellingen | web applicaties dotsolutions